KORKUTELİLİ VATANDAŞLAR HEM OYNADI HEM SÖYLEDİ
Büyükşehir Belediyesi’nin Antalyalıların keyifli biz yaz geçirmelerini sağlamak amacıyla başlattığı yaz konserleri devam ediyor. İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Gazipaşa’nın ardından bu kez Korkutelili vatandaşlarla buluştu.
Her konseri yoğun ilgiyle karşılanan Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı yaz aylarında da seyircisinden uzak kalmıyor. Konserlerini salon dışına taşıyan konservatuvar, ilçe ilçe gezerek Antalyalıları müzikle buluşturmaya devam ediyor. Şef Yiğit Aktı yönetiminde Aslıhan Günay, Egemen Balhan, Kürşat Pınarbaşı ve Merve Kalay’ın Korkuteli’de verdiği konser yoğun ilgi gördü.
VATANDAŞLAR COŞTU
İsmail Baha Sürelsan Konservatuarı’nın kendi bünyesinde kurduğu farklı tarz müzik yapabilen 4 solist ve 12 sazdan oluşan orkestra, Kiremitli Mahallesi Şehitler Anıtı Meydanı’nı dolduran vatandaşları coşturdu. Konseri izlemeye gelenler alkışları ve oyunlarıyla şarkılara eşlik etti. Etkinlik için Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden vatandaşlar, doyasıya eğlenip keyifli vakit geçirdiklerini söyledi.
Benzer Haberler
KESTEL'DE HESAP KAVGASI KANLI BİTTİ 1 ÖLÜ 2 YARALI
ORGANİZASYON HİZMETİ ALINACAKTIR
BİRLİK VE BERABERLİĞİN SİMGESİ: AŞURE GÜNÜ
Meteorolojik Uyarı
ÇAYKENARI MAHALLESİNDE EV YANGINI
KAYMAKAM ÖZDEMİR’DEN MAHALLE ZİYARETLERİ
TÜTÜNCÜ KORKUTELİ'NDE
KADİM ŞEHİR ELMALI’DA MUHTEŞEM KONSER