KORKUTELİ’NDE GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI
19 Eylül Gaziler günü Korkuteli’nde tören ile kutlandı. Şehitler anıtında yapılan Tören, Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. Saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla program son buldu.

KORKUTELİ’NDE GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI
19 Eylül Gaziler günü Korkuteli’nde tören ile kutlandı. Şehitler anıtında yapılan Tören, Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. Saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla program son buldu.
Gaziler günü Tüm yurtta olduğu gibi Korkuteli ilçesinde de kutlandı. İlk olarak Şehitlik Anıtı’na çelenk sunumu gerçekleştirildi. Törene Korkuteli Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, Korkuteli’nde bulunan gaziler, şehit yakınları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Şehitlik Anıtına İlçe Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı çelengi sunumu sonrası, saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Çoban yaptı.
Çoban, “Şehitlerimiz ve gazilerimiz, milletimizin asırlarca dimdik ayakta durmasının yegane dayanağıdır ve bu asla unutulmamalıdır. Vefanın, sadakatin, millet ve vatan sevgisinin temsilcileri olan gazilerimizin haklarını ödemek asla mümkün değildir. Bu itibarla Türk Milletinin bağımsız ve birlikte yaşaması için gösterilen üstün mücadeleyi sulandırarak, şehit ve gazilerimizin aziz hatıralarını incitmeye çalışmak hiç kimsenin hakkı ve haddi olmayacaktır, olmamalıdır. Bizim için vatan savunmasında şehit yada gazi olmak kadar güzel bir kavram olamaz. Şehit nurlanmış, gazi onurlanmış askerdir” ifadelerini kullandı.
Törende günün anlamına ilişkin öğrenciler şiirler okudu.
Çelenk ve anma töreninin ardından Korkuteli Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek ve protokol üyeleri, gaziler ile yakından ilgilenerek sohbet ettiler.
Benzer Haberler
CUMHUR İTTİFAKI SAHAYA İNDİ
YILDIZ, CHP’YE KATILDI
50 ÖĞRENCİYE MONT VE KAZAK HEDİYE
HAYIRSEVER MEMİOĞLU VE CEBECİ, VALİ YARDIMCISI TANRIKULU’NU ZİYARET ETTİ
CHP SEÇİM OFİSİ DUALARLA AÇILDI
BAŞKAN BÖCEK KORKUTELİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU “KORKUTELİ’NE 1 MİLYAR 950 MİLYONLUK YATIRIM YAPTIK” “ANTALYA’YA 14 YENİ GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ DAHA KAZANDIRACAĞIZ”
MUHTARLAR, TERMAL’DA STRES ATTI
BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMADI