Telefon
WhatsApp
GENCER AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

 

İlçemiz esnaflarından hayırsever iş adamı Şakir Gencer’in Oğlu Şükrü Gencer, yakın akrabalarından Fethiye Gencer ile dünya evine girdi.

Zehra Ve Rıza Gencer’in kızı Fethiye Gencer ile Safinaz –Şakir Gencer’in oğlu Şükrü Gencer ile bir ömür boyu mutluluğa varız diyerek hafta sonu evlilik yolunda hayatlarını birleştirecekler.

GENCER AİLELERİ MİSAFİRLERİ KAPIDA KARŞILADI

Uzunoluk mahallesi Oyunyeri Camii yanında bulunan evlerinde gerçekleşen düğünde Şakir Gencer ile Rıza Gencer’in yakın dostları yalnız bırakmadılar.

Zehra ve Rıza Gencer ile Safinaz –Şakir Gencer ailesi, düğüne gelen davetlileri yolda karşılayarak kusursuz bir ev sahipliği yaptılar.

Cuma günü başlayan düğün merasimi Cumartesi günü Bucak yolu Bakacak mevkiinde bulunan Güzel bir mola kır düğün salonunda gerçekleşen düğün ile sona erdi.

Düğüne Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, Korkuteli siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri, oda başkanları vatandaşlar yalnız bırakmadı.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Puan Durumu

Takım OM G M P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21

Reklam

Yazarlarımız

Antalya Nöbetçi Eczaneler

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği