EVDE SAĞLIK HİZMETLERİ ELMALI İÇİN ÇALIŞIYOR
Elmalı Belediyesi Evde Sağlık Hizmetleri kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımızın her anında yanında olmaya, kalplerine dokunmaya devam ediyor.
- 12 Ekim 2023, 10:10
- 1885
- 0

EVDE SAĞLIK HİZMETLERİ ELMALI İÇİN ÇALIŞIYOR
Elmalı Belediyesi Evde Sağlık Hizmetleri kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımızın her anında yanında olmaya, kalplerine dokunmaya devam ediyor.
Elmalı Belediyesi ve Elmalı Devlet Hastanesi işbirliği çerçevesinde sürdürdüğü Evde Sağlık/Bakım Hizmeti yaşlı, yardıma muhtaç ve evde yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlarımızın yardımına koşmaya devam ediyor.
Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, “Bu bağlamda Evde Sağlık Hizmetlerimiz; yaşlı, engelli, hastaneye gidemeyecek durumda ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın ev ortamında planlanan tedavisini ve uygulamasını gerçekleştiriyor. Hasta Memnuniyeti İlkeleri çerçevesinde hasta ve yardıma muhtaç vatandaşlarımıza ulaşarak dertlere derman olan oluyoruz. Tüm hastalarımıza sağlıklı bir ömür diliyorum.
0 Yorum
Yorum Gönder
Trend Haberler
Puan Durumu
Takım | OM | G | M | P | |
---|---|---|---|---|---|
1 | |||||
2 | |||||
3 | |||||
4 | |||||
5 | |||||
6 | |||||
7 | |||||
8 | |||||
9 | |||||
10 | |||||
11 | |||||
12 | |||||
13 | |||||
14 | |||||
15 | |||||
16 | |||||
17 | |||||
18 | |||||
19 | |||||
20 | |||||
21 |
Yazarlarımız
-
- Adem Durmaz
- 24 Ağustos 2020, 12:39
Editörün Seçimi
Antalya Nöbetçi Eczaneler
Anket
-
2018 Seçimlerinde Sizce Kim Kazanır ?
Anket Sonucu
Soru: 2018 Seçimlerinde Sizce Kim Kazanır ?
(15) Oy - Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP)
(6) Oy - Mİliyetçi Haraket Partisi (MHP)
(13) Oy - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)
(10) Oy - İyi Parti
(5) Oy - Diğer Partiler
Toplam 49 Oy Kullanıldı
Sosyal Medyada Biz
E-Bülten Aboneliği
E-Bülten Aboneliği Yaptığınız Zaman Son Gelişmelerden Anında Haberdar Olursunuz.!
Benzer Haberler
CUMHUR İTTİFAKI SAHAYA İNDİ
YILDIZ, CHP’YE KATILDI
50 ÖĞRENCİYE MONT VE KAZAK HEDİYE
HAYIRSEVER MEMİOĞLU VE CEBECİ, VALİ YARDIMCISI TANRIKULU’NU ZİYARET ETTİ
CHP SEÇİM OFİSİ DUALARLA AÇILDI
BAŞKAN BÖCEK KORKUTELİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU “KORKUTELİ’NE 1 MİLYAR 950 MİLYONLUK YATIRIM YAPTIK” “ANTALYA’YA 14 YENİ GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ DAHA KAZANDIRACAĞIZ”
MUHTARLAR, TERMAL’DA STRES ATTI
BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMADI