“ALTIN UZUN VADELİ VE EN KÂRLI YATIRIMDIR”
Uluslararası piyasada Ons altının yukarı yönlü seyrinin ardından, gram altın bin 700 lira seviyesini aşarken çeyrek altın ise 2 bin 800 lira seviyesinden işlem görmeye başladı.
ALTINDA YÜKSELİŞ SÜRÜYOR
“ALTIN UZUN VADELİ VE EN KÂRLI YATIRIMDIR”
Uluslararası piyasada Ons altının yukarı yönlü seyrinin ardından, gram altın bin 700 lira seviyesini aşarken çeyrek altın ise 2 bin 800 lira seviyesinden işlem görmeye başladı.
Altın fiyatlarında görülen yükselmelerden ötürü al sat yapacak olan vatandaşlara tavsiyelerde bulunan Korkuteli Önal Kuyumculuk sahiplerinden Süleyman Önal, “Altın uzun vadeli bir limandır. Kısa vadede altının ne getirip götüreceği belli olmadığından vatandaşlara al sat yapmasını önermiyorum” dedi.
Önal, son zamanlarda altın, döviz kurlarında ve Ons altınında hareketlenmeler yaşandığını söyleyerek,piyasada çıkan yeni yatırım modellerinin vatandaşlarda kafa karışıklığına neden olduğuna vurgu yapan Kuyumcu Süleyman Önal, “Altın değeri hiçbir zaman düşmeyen en kârlı yatırım aracıdır. Uzun vadeli yatırımlar için altın en garantili ve kazançlı yatırım türüdür” diye konuştu.
Düğün sezonları nedeniyle kuyumculuk sektöründe hareketlilik yaşanacağını ifade eden Önal, “Düğün sezonu bizler için çok hareketli geçiyor bu dönem içinde altın fiyatlarında düşüş değil yükseliş yaşanacağını öngörüyorum. Yatırım yapmak isteyen veya hediye almak isteyen vatandaşlar için bu zamanda altın almak doğru bir tercih olacaktır” dedi.

Benzer Haberler
CUMHUR İTTİFAKI SAHAYA İNDİ
YILDIZ, CHP’YE KATILDI
50 ÖĞRENCİYE MONT VE KAZAK HEDİYE
HAYIRSEVER MEMİOĞLU VE CEBECİ, VALİ YARDIMCISI TANRIKULU’NU ZİYARET ETTİ
CHP SEÇİM OFİSİ DUALARLA AÇILDI
BAŞKAN BÖCEK KORKUTELİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU “KORKUTELİ’NE 1 MİLYAR 950 MİLYONLUK YATIRIM YAPTIK” “ANTALYA’YA 14 YENİ GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ DAHA KAZANDIRACAĞIZ”
MUHTARLAR, TERMAL’DA STRES ATTI
BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMADI