Telefon
WhatsApp
YAPILMIŞEV, TÜRKİYE’NİN ASLİ GÜCÜ ANALAR BACILAR KURULTAYINDA
Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe başkanı Av. Medine Yapılmışev, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı tarafından ATO Congresium'da “Türkiye’nin Asli Gücü Analar Bacılar Kurultayına katıldı.
Yapılmışev, kurultaya MHP Antalya İl Başkanlığı Koordinatörlüğünde Partili Kadınlar; İl Başkan yardımcısı Ayça Sezer Naz, Belediye Meclis üyesi Nuray Bakacak, ilçe yönetim kurulu üyesi Hülya Esen, Safinaz Akten birlikte katıldı.
“Türkiye’nin Asli Gücü Analar Bacılar” Kurultayında konuşan MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, “HDP, terörist devşirme mekanizmasını ara durağıdır. HDP'nin ön kapısından giren, arkadan silahlanarak terörist kamuflajı giyerek çıkmaktadır. HDP'ye destek PKK'ya destektir. HDP'yle ortaklık, PKK'yla ortaklıktır” dedi.
Bahçeli, kurultayda emeği geçenlere teşekkür ederek, 3 Eylül 2019'da bir grup annenin HDP Diyarbakır İl Başkanlığı'nın önünde oturma eylemi başlattığını, bu protestonun dalgalar halinde İzmir, Van, Hakkari, Şırnak, Muş ve Almanya'ya kadar yayıldığını söyledi. Dağa zorla, tehditle, baskıyla veya akılları çelinip kandırılarak götürülenlerden 32'sinin geri dönüp anneleriyle kucaklaştığını belirten Bahçeli, “Anaların nefesi kanlı örgüt PKK'nın ensesindedir. HDP, terörist devşirme mekanizmasını ara durağıdır. Bu bölücü ve yıkıcı terör partisinin ön kapısından giren, arka kapısından PKK'nın kamplarına, mağara deliklerine yollanmaktadır. HDP'nin ön kapısından giren, arkadan silahlanarak terörist kamuflajı giyerek çıkmaktadır. Bu itibarla HDP eşittir PKK'dır, YPG'dir, PYD'dir, bundan mülhem terörizmin siyasi organizasyonudur. Hiç kimse aklımızla alay etmesin. Bir yanda yandaşlarını ölüm oruçlarına mahkum eden, diğer yanda tıka basa kebap yiyen bölücü kebapçılardır. HDP'ye destek, PKK'ya destektir. HDP'yle ortaklık, PKK'yla ortaklıktır” dedi.
‘PKK’NIN HDP İSİMLİ AYAĞI KIRILMALIDIR
Bahçeli, HDP'yi meşru görmenin analara hakaret, bacılara hürmetsiz, şehitlere ve gazilere ise hıyanet olduğunu belirterek, “HDP'nin kapatılması, anaların yüreklerine su serpecektir. HDP'nin kapatılması anaların ümitlerini yeşertecek, derin bir nefes aldıracaktır. Dökülmüş şehit kanlarının yerde kalmaması için PKK'nın HDP isimli ayağı kırılmalıdır, kapısına da hiçbir maymuncukla açılmayacak bir kilit asılmalıdır. HDP/PKK varsa çocuklar, gençler güvende değildir. HDP/PKK varsa milli geleceğimiz, ekonomimiz, sosyal barışımız, toplumsal huzurumuz güvenceden mahrumdur. Geldiğimiz bu aşamada teröristlerin ne yatacak bir yeri, ne kaçacak bir meskeni, ne de saklanacak emniyetli bir alanı kalmıştır. Bölücü teröristler, bölücü siyasiler gibi adaletin karşısında hesap vereceklerdir" diye konuştu..
TERÖR ÖRGÜTÜNE SİLAH VERMEK SUÇTUR'
Bahçeli, teröre yardım ve yataklık yapan muhasım güçlerin Türk milletinin sabrını zorladığını söyleyerek, “Türkiye'nin Suriye'deki askeri varlığını, ABD'nin ulusal güvenliğine karşı alışılmadık ve olağanüstü bir tehdit olarak değerlendiren ve bunu Temsilciler Meclisi'ne bir mektup vasıtasıyla bildirerek yazıya döken Biden yönetimi bize göre artık bir karar vermelidir. ABD, terör örgütleriyle mi müttefik yoksa Türkiye'yle mi müttefiktir? ABD, PKK/YPG/PYD'nin stratejik ortağı mıdır? Yoksa Türkiye'nin mi stratejik ortağıdır? ABD yönetimi dost mudur düşman mıdır? Terör örgütlerine silah vermek, para vermek, eğitim desteği vermek, uluslararası hukuk çerçevesinde söylersek suçtur, insanlık değerleri adına utanç verici bir rezalettir. ABD, Suriye'den çekiliyormuş, geride 900'e yakın asker bırakıyormuş. Bunların hepsi yalan, hepsi uydurma, hepsi temelsizdir”.
KADINA ŞİDDET SORUNU ÇÖZÜLMEDEN, HAYAT BİZE ZİNDANDIR'
Bahçeli, 2020'de 527 kadının cinayete kurban gittiğini, bu yılın ilk 9 ayında ise yaklaşık 100 kadın cinayeti işlendiğini söyledi. Masum bir kadına el kaldırmanın, hayatına son vermenin barbarlık ve alçaklık olduğunu belirten Bahçeli, şunları söyledi: "Gerekçesi ne olursa olsun; kadına şiddet sorunu çözülmeden, uzanan vahşi eller kırılmadan, daha da önemlisi şiddete müzahir psikolojik ve sosyolojik faktörler köreltilmeden hayat bize zindandır. Kadın cinayetleri kesilmeden insanlık değerlerini ağzımıza almayı hak göremeyiz. Akan kanı durdurmalı, şiddet ve cinayetlere yol açan sosyal, ekonomik, psikolojik açmazları mutlaka rehabilite ve tedavi etmeliyiz. Aksi halde kadına şiddetin dozajındaki artış, Allah muhafaza, toplumsal huzur, asayiş ve dengeyi hepten mahvedecek, geriye sadece yıkım ve harabeden başka bir şey kalmayacaktır” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe başkanı Av. Medine Yapılmışev, “Genel Başkanımız, Liderimiz sayın Devlet Bahçeli beyin katılımları ve konuşmaları ile gerçekleşen Kurultayımız organizesi için Aile, Kadın ve Engellilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız sayın Pelin Yılık hanımefendiye teşekkür ediyorum” dedi.
Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 33 29 1 90
2 FB  Fenerbahçe 33 27 1 86
3 TS  Trabzonspor 33 17 12 55
4 BJK  Beşiktaş 33 15 12 51
5 İBFK  Başakşehir 33 14 12 49
6 ÇRZ  Ç.Rizespor 33 14 13 48
7 KSM  Kasımpaşa 33 13 13 46
8 ANT  Antalyaspor 33 11 10 45
9 ALNY  Alanyaspor 33 11 10 45
10 SVS  Sivasspor 33 11 10 45
11 ADS  Adana Demir. 33 9 10 41
12 SAMS  Samsunspor 33 10 14 39
13 MKE  Ankaragücü 33 8 12 37
14 KYS  Kayserispor 33 10 13 37
15 KON  Konyaspor 33 8 13 36
16 GFK  Gaziantep FK 33 9 17 34
17 FKGK  Karagümrük 33 8 16 33
18 HTY  Hatayspor 33 7 14 33
19 PNDK  Pendikspor 33 7 17 30
20 İST  İstanbulspor 33 4 22 16
21

Reklam

Yazarlarımız

Antalya Nöbetçi Eczaneler

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği