Telefon
WhatsApp
Manavoğlu; Bin Ağaç Kuruttular!

Saadet Partisi Antalya Büyükşehir ve Korkuteli Belediye Meclis Üyesi Mehmet Manavoğlu Çevre haftası münasebetiyle Korkuteli İmrahor Mahallesi girişinde bulunan kurumaya terkedilmiş Bin ağaçla ve Atıl halde bırakılan Park ve Mesire alanları ile alakalı basın açıklaması yaptı.

Manavoğlu, 2018 yılında Hasan Ali İrban Başkanlığı döneminde daha yeşil bir Korkuteli amacıyla tam 25 tane küçüklü büyüklü yeşil alan mesire alanı ve parkı güzel ilçemize 8 ay gibi kısa bir zamanda yok pahasına arsa satmadan, belediyemizin öz kaynaklarıyla kazandırdık diyerek; “Bunları yaparken de bir önceki Belediye Başkanlarımız Hasan Gökçe ve Adnan Uğurlu dönemindeki yapılan mesire alanlarından parklara, projelerden genel hizmetlere kadar hiçbir Korkuteli kıymetini şimdiki gibi atılda, çürümeye, kurumaya bırakmadık. Aynı şekilde eksizsiz devam ettirdik. Yarım kalmış tamamlanamamış birçok projeyide nihayete erdirdik” dedi

 

KORKUTELİ’NE CEZA KESİLİYOR!

İlçemize yapılan projelere mevcut belediye başkanı Ömer İşlek tarafında ceza mı kesiliyor. Bu siyasi husumeti anlamak mümkün değil diyen SP’li meclis üyesi Manavoğlu, “Kargalık Mesire Alanı da bu yarım kalmış ve bizim dönemimizde yoğun gayretlerle tamamlanmış projelerden en güzel örnektir.  Bildiğiniz gibi bu mesire alanı da İYİ Partili Belediye Başkanı Hasan Gökçe’nin yapımına başladığı bir mesire alanıydı. Şu an maalesef oda kapalı ve atıl durumdadır. Bu bahsettiğimiz 25 hizmetin tamamına yapılan muamele aynıdır. Atılda çürümeye ve kurumaya bırakılmış haldedir. Belediyemizin öz kaynaklarıyla en uygun maliyetlerle ve halkımızın da katkısıyla bu hizmetleri yaptık diye mi bu şekilde Korkuteli’ne ceza kesiliyor.! Bu siyasi hamaseti anlamak mümkün değildir” diye ifade etti.

 

BU HİZMETLERİN SUÇU BU MU?

Manavoğlu, Birbir gayretle yapılan bu hizmetlerin şu anki Korkuteli Belediye Başkanı tarafından itibar görmesi için illaki fahiş fiyatlarla, alelacele, yetimin garip gurabanın hakkı birçok belediye gayrimenkulünü yok pahasına satarak mı yapılması gerekiyordu. Bu hizmetlerin, parkların suçu bu mu? diye serzenişte bulundu. Yine o dönemde Başkan Yardımcısı sıfatıyla İlçemizin daha yeşil ve daha yaşanabilir olması noktasında ortaya koyduğumuz gayretlerden biri ve belki de en güzel örneği İmrahor Mahallesi Girişindeki dere kenarında bulunan mezbelelik alanın düzenlenip ilerde mesire ve yeşil alan olarak değerlendirilmesi amacıyla peyzaj ve ağaçlandırma çalışmaları yapılmasıydı diyen Manavoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu amaçla ciddi bir gayretle bu harabelik alanı düzenleyip Bin ağaç dikerek çok güzel bir çalışmaya imza attık. Gerekli bakım ve özenle çok güzel bir yeşil alanı, insanımızın nefes alabileceği ulaşımı kolay bir mesireliği ilçemize kazandırmış olacaktık. Bu bölge bu açıdan ciddi potansiyeli olan bir bölgeydi. İlerleyen zamanda biz maalesef muhalefet durumuna düştük. Seçim sonrası görevi devralan Korkuteli Belediye Başkanı maalesef ki defalarca meclis toplantılarında hatırlatmamıza, ısrarla sormamıza rağmen kesinlikle bu bin ağaçlı bölgenin bakım ve sulama çalışmalarına her nedense yönelmedi. Şu an geldiğimiz noktada maalesef ki küçüğü büyüğüyle şenlik havasında halkımızla birlikte umutla ve özlemle diktiğimiz Bin ağaç göz göre göre kurudu”

 

FİDANLARIN ÜZERİNDE “MANAVOĞLU” YAZMIYOR

Manavoğlu, En az 31 milyon maliyetle daha da tam manasıyla tamamlanamamış Korkuteli Teras Parkla bir yaz uğraşan mevcut başkan işlek, hazır yapılmış düzenlenmiş bu İmrahor Mesire Alanına sahip çıkmadı. Bu fidanların üzerinde “Manavoğlu” diye yazmıyor. Kimin vesile olduğu değil, memleketin ne kazandığı önemli. Bu alanın yapılmasına biz vesile olduk diye mi böyle yapılıyor… anlamış değilim diyerek sözlerini şöyle noktaladı:

 

KAMUOYUNUN VİCDANINA HAVALE EDİYORUM..

“Biz daha önceki MHP ve İYİ Parti rozetleri ile belediye başkanlığı yapmış Hasan Gökçe Başkan dönemindeki yarım kalan projelere böyle davranmadık. Memlekete hizmette devamlılık esastır. Bu akla ziyan duruma anlam verebilmek mümkün değildir. Bin Fidanın, Korkuteli’nin suçu nedir de bu muamele reva görülüyor…

Bu alanı düzenlemek için harcanan onca emek, kuruyan bin tane ağaç, harcanan onca zaman heba edildi. Korkuteli’ne yapılan bu muameleyi Kamuoyunun vicdanına havale ediyorum”

Basın açıklamasından sonra Saadet Partisi Antalya Büyükşehir ve Korkuteli Belediye Meclis Üyesi Mehmet Manavoğlu, Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen ve Korkuteli İlçe Başkanı Adem Sarıcalar ile birlite atıl halde bırakılan Park ve Mesire alanlarını basın mensuplarına gösterildi.

 

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 33 29 1 90
2 FB  Fenerbahçe 33 27 1 86
3 TS  Trabzonspor 33 17 12 55
4 BJK  Beşiktaş 33 15 12 51
5 İBFK  Başakşehir 33 14 12 49
6 ÇRZ  Ç.Rizespor 33 14 13 48
7 KSM  Kasımpaşa 33 13 13 46
8 ANT  Antalyaspor 33 11 10 45
9 ALNY  Alanyaspor 33 11 10 45
10 SVS  Sivasspor 33 11 10 45
11 ADS  Adana Demir. 33 9 10 41
12 SAMS  Samsunspor 33 10 14 39
13 MKE  Ankaragücü 33 8 12 37
14 KYS  Kayserispor 33 10 13 37
15 KON  Konyaspor 33 8 13 36
16 GFK  Gaziantep FK 33 9 17 34
17 FKGK  Karagümrük 33 8 16 33
18 HTY  Hatayspor 33 7 14 33
19 PNDK  Pendikspor 33 7 17 30
20 İST  İstanbulspor 33 4 22 16
21

Reklam

Yazarlarımız

Antalya Nöbetçi Eczaneler

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği